🎯 Eğitim Hakkında

Yalın Yönetim Eğitimi hakkında detaylı bilgi aşağıdadır.
Yalın Yönetim Eğitimi - Sınıf İçi ve Online Katılım Görseli

📊 Hızlı Bilgiler

  • Kategori: Kalite Yönetimi Eğitimleri
  • Okuma Süresi: 2 dk
  • Son Güncelleme: 19 Kasım 2025
💬 Bilgi Alın

Yalın Yönetim Eğitimi

Eğitimin Amacı

Kimler Katılmalı, yönetimde Kalite Sistemleri, Süreç Yaklaşımı, PUKÖ döngüsünün anlaşılması, Yalın Üretim İlkeleri, Kullanılan Teknikler, Uygulama alternatiflerinin ve olası sorunların çözümlerinin belirlenmesi gibi çok yönlü sonuç odaklı bilgi ve pratiklerin aktarılmasıdır.

Kimler Katılmalı

İlgili tüm yöneticiler, yönetici adayları ve diğer çalışanlar

Eğitim Yöntemi

Metodik aktarım, Uygulamalı grup çalışmaları ve örneklemeli tartışmalar

Eğitimden elde edilecek yararlar

  • Kalite / Kalite Sistemi / Toplam Kalite Yönetimi
  • Sistem / Süreç / Süreç Yaklaşımı
  • Yalın Üretim ve Yalın Üretim`in Temel İlkeleri
  • İlkelerin Uygulanışı – Hedeflenen Kazanımlar
  • Yalın Üretim`in Özellikleri
  • Yalın Şirket Modeli
  • Yalın Dönüşüm
  • Yalın Üretim Teknikleri
  • Standartlaştırma

Eğitim içeriği

  • Kalite / Kalite Sistemi / Toplam Kalite Yönetimi
  • Sistem Yaklaşımı, Kalite Güvence Sistemi - TKY Kavramı
  • Sistem / Süreç / Süreç Yaklaşımı
  • Akış, İş akışı, Süreç
  • Süreç Bileşenleri
  • Süreç Yaklaşımı
  • PUKÖ döngüsü
  • Yalın Üretim`in Temel İlkeleri
  • Değer, Değer Akışı ve Sürekli Akış
  • Çekme ve Mükemmellik
  • İlkelerin Uygulanışı – Hedeflenen Kazanımlar
  • Yalın Üretim`in Özellikleri
  • Yalın Şirket Modeli
  • Yalın Dönüşüm
  • Yalın Üretim Teknikleri
  • İsrafı Azaltma
  • Stratejik (Hedeflerle) Yönetim
  • PUKÖ
  • Sürekli Akış Yaratmak
  • JIT – Kanban
  • SMED
  • TPM
  • Poke-Yoke
  • Görsel Fabrika
  • İş Standartlaştırma
  • 5S
  • Ergonomi
  • Standartlaştırma

📅 Eğitim Tarihleri

Yakında yeni tarihler eklenecektir

Bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Biymed Akademi – Sıkça Sorulan Sorular

Biymed Akademi eğitimleri; satınalma, lojistik, tedarik zinciri, sözleşme yönetimi, dış ticaret ve yöneticilik alanlarında çalışan profesyonellere yöneliktir. Kariyerini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Eğitimler hem online hem de yüz yüze sınıf içi formatlarda sunulmaktadır. Eğitim detayları program sayfasında belirtilir.

Tüm eğitimler sonunda Biymed Akademi Katılım Sertifikası veya Uzmanlık Sertifikası dijital olarak verilir.

Sertifikalar profesyonel gelişim belgesidir ve Türkiye’de tüm sektörlerde kabul görür. Uluslararası firmalarda da özgeçmiş geliştirmek amacıyla kullanılabilir.

Eğitim süresi genellikle 1 gün, 2 gün veya modüler formatlarla 3–6 hafta arasında değişmektedir.

Hayır. Online eğitimler tarayıcı üzerinden çalışır ve bilgisayar, tablet veya telefonla rahatça katılabilirsiniz.

Kurumsal eğitim talepleriniz için iletişim formu veya e-posta üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Firmalara özel eğitimler hazırlayabiliriz.

Evet. Bankacılık, üretim, lojistik, perakende, kamu ve hizmet sektörlerine özel içerikler oluşturabiliriz.

Her eğitim için ücretler ayrı belirlenir ve eğitim sayfasında yer alır. Toplu alımlarda indirim uygulanır.

Kamera açmak zorunlu değildir ancak etkileşimi artırmak amacıyla önerilir.

Canlı eğitimlerin kayıtları paylaşılmaz. Bazı e-öğrenme modülleri kayıtlı olabilir.

Online eğitimlerde kontenjan genelde 15 kişi ile sınırlıdır. Kurumsal eğitimlerde sayı ihtiyaçlara göre belirlenir.

Satınalma, tedarik zinciri, lojistik, stok yönetimi, sözleşme yönetimi, müzakere, SRM ve risk yönetimi konuları yer almaktadır.

Biymed Akademi eğitmenleri 15–25 yıllık saha tecrübesine sahip uzmanlardan oluşur ve birçok kurumda eğitim vermiştir.

Eğitim sayfasındaki kayıt formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Eğitim danışmanlarımız sizinle iletişime geçer.

Evet. Tüm eğitimler için yasal fatura düzenlenmektedir.

Birden fazla katılımcı ile başvuru yapan kurumlara özel indirim uygulanır.

Genellikle hazırlık yapılmasına gerek yoktur. İleri seviye programlarda ön okuma dosyası gönderilebilir.

Evet. Eğitim sonunda PDF formatında sunum ve dokümanlar paylaşılmaktadır.

Bazı sertifika programlarında kısa bir değerlendirme sınavı yer alabilir. Temel eğitimlerde sınav yapılmaz.