Telefon : 0 212 230 9009

Email: egitim@biymed.com.tr

İnovasyon Stratejileri

İnovasyon Stratejileri

İnovasyon Stratejileri


ARGE VE TEKNOLOJİ YÖNETİMİNDE İNOVASYON STRATEJİLERİ

İNOVASYON; iş fikirlerinin kurum için katma değer yaratma sürecidir.

Bu süreç arge ve teknoloji yönetimine entegre edilen inovasyon stratejileri ile desteklenmez ise fikir tohumları çiçek açamaz ve meyve veremez.

Dünyada ve ülkemizde ki firma örnekleri ile şirketinizde " inovasyon strateji" lerinize destek olunması amaçlanmaktadır.

 

SEMİNER KAPSAMI

  • İnovatif bir fikrin doğuşu

  • İnovasyon çeşitleri-( ürün,süreç)

  • İnovasyon tipleri-( artan, radikal,süreç)

  • İnovasyon süreci

  • Dünya ve ülkemizde inovatif şirketlerin sırları

  • Arge yönetiminde başarı ve başarısızlıklar

  • Kurumsal inovasyon organizasyonu

  • İnovasyon stratejileri ( saldırgan, savunmacı, taklit, gelenekçi, fırsatçı)

  • Teknoloji yönetiminde inovasyon

  • Ürün ve proses inovasyonu

  • inovasyon yeteneği nasıl geliştirilir

  • inovasyon chek-up

SEMİNER

Teori, pratik örnekler ve inovatif uygulmalar ile desteklenecektir.

 

inovasyon müh. Cahit GÜNAYDIN hakkında

1962 yılında Ankara da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesinden 1985 yılında mezun oldu. Otomotiv Endüstrisinde Mühendis ve Yönetici olarak çalıştı. Profesyonel olarak çalıştığı dönemde altı sigma, kaizen gibi bir çok teknik ve yönetim geliştirme eğitimleri alan H.C.Günaydın Mercedes-Benz, Ford, Isuzu , Nissan gibi küresel firmaların otomotiv projelerinde çalışmıştır. Bir çok otomotiv yan sanayi firmasının kurumsal gelişim projelerini yönetmiştir.

2000 yılında İşletme Yönetimi Sertifika Programını ve daha sonra lead auditor sertifika programını tamamladı. Bu tarihten itibaren ülkemizin önde gelen danışmanlık firmaları ve KALDER, MPM, TOSYOV, TTGV, MEV gibi sivil toplum kuruluşları ile proje bazlı bağımsız çalışarak “ inovasyon mühendisi “ olmayı alternatif bir kariyer olarak seçmiştir.

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI nda kaizen, six sigma ve kurumsal yönetişim , EGE İHRACATCILAR BİRLİĞİ nda kaizen, ANKARA SANAYİ ODASI nda kaizen, İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTE sinde kurumsal yönetişim , GAZİ ÜNİVERSİTESİ nde kaizen, EGE ÜNİVERSİTE sinde six sigma, AYDIN SANAYİ ODASI nda kurumsal yönetişim, ISPARTA SANAYİ ODASI nda kurumsal yönetişim konularında konferanslar verdi.

Muhtelif makaleleri DÜNYA GAZETESİ, MÜHENDİS VE MAKİNA, HÜRRİYET YENİ BİR İŞ, TOSYOV, BT HABER, KOBİ –EFOR dergilerinde yayınladı.

Halen BİYMED , MEV , TOSYOV kurumlarında kaizen, six sigma , inovasyon stratejileri, kurumsal yönetişim konularındaki seminer ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

Eğitim ve danışmanlık yaptığı firmalardan bazıları:

Bosch A.Ş. Ereğli Demir Çelik San.ve Tic. A.Ş. vestelkom San.ve Tic.Aş. Dyo Sanayi A.Ş. Pınar Süt Sanayi A.Ş. Pınar Et Sanayi A.Ş. İpekiş Mensucat Sanayi A.Ş. May Tohum A.Ş. Dünya Sağlıklı Kentler Birliği -Bursa Belediyesi , Aydın Belediyesi , Türkiye Futbol Federasyonu, İyaş Holding, Sertur Plastik A.Ş. Sunal Turizm A.Ş. Güral Porselen A.Ş. Kütahya Vitrifiye A.Ş. Erkunt Traktör A.Ş. Erkunt Döküm A.Ş. Sofanau Plastik –F-., Subor Boru Sanayi A.Ş. Isışah Elektrik A.Ş, Baykal Makina A.Ş. vestel Beyaz Eşya Sanayi A.Ş. vestel Elektronik Sanayi A.Ş. Ziraat Bankası- Türkün Holding . Erikoğlu Holding .- Özen Mensucat A.Ş. Türbosan A.Ş. Makel Elektrik A.Ş. Türk Traktör A.Ş. Otokar A.Ş. Çemtaş A.Ş. Perfektüp A.Ş. Ege Akademi Göz Hastanesi

 

Eğitim Bilgileri :

  1. Eğitimler
    Eğitimlerimiz düzenli olarak açılmaktadır. (12 kişi ile sınırlıdır)

  2. Eğitim Fiyatı İçerisine
    Öğle yemeği, eğitim dokümanları, ikramlar, katılım sertifikası dahildir.

  3. Eğitim Rezervasyonu
    Aşağıdaki form ile ön kaydınız yapılmış olur. Formu doldurduktan sonra ön kaydınız yapılıp yapılmadığına dair bir email gönderilir. Bu email ile birlikte kesin kayıt formu ve ödeme bilgileri tarafınıza iletilir. Ödeme yapılmadan kesin kaydınız yapılmaz.

  4. Eğitim Saatleri
    10.00-17.00

  5. Eğitim Yeri
    The Green Park Otel- Taksim İstanbul

Eğitim Bilgileri


İnovasyon Stratejileri Eğitiminin Tarihi Girilmemiş veya Tarihi Geçmiş Olabilir.

Bu eğitime Ön Kayıt yaptırmak veya Kurumsal olarak bu eğitimi Sizin firmanızda almak isterseniz aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.

Ön Kayıt veya Kurumsal Başvuru Formu

 

Eğitimlerimiz düzenli olarak açılmaktadır. (16 kişi ile sınırlıdır)

Tüm programlar, talep edilmesi halinde şirketlere özel kurumsal eğitim olarak firmanın kendi yerinde veya belirlediği yerde yapılabilmektedir .

Biymed Eğitim Sertifika ÖrneğiEğitim süresinin % 80 ve üzerinde olan katılımlarda katılımcılarımıza “Başarı Sertifikası“ verilmektedir.

İndirim Koşulları

Aynı firmadan 3 kişi katılımında %5 indirim uygulanır.

Aynı firmadan 4-5-6-7 kişi katılımında %10 indirim uygulanır.

Bireysel katılımlarda %10 indirim uygulanır.

Eğitim Bedeline Dahil Olanlar

Çay-Kahve ve ikramlar

Eğitim notları (Basılı)

Sertifika

Eğitime Dahil olanlar Eğitime Dahil olanlar Eğitime Dahil olanlar Eğitime Dahil olanlar

Eğitimlerimiz 10.00-17.00 Saatleri arasında yapılmaktadır. 12.30-13.30 Yemek arası olup öğleden önce ve öğleden sonra 10 dakika çay-kahve arası verilmektedir.


Eğitim Saatleri

10.00-11.10 Eğitim

11.10-11.20 Ara

11.20-12.30 Eğitim

12.30-13.30 Yemek arası

13.30-14.45 Eğitim

14.45-15.00 Ara

15.00-17.00 Eğitim


Kayıt Formu

Kurumsal Eğitimler


Kurumsal Eğitimler