🎯 Eğitim Hakkında

İK ve Çalışanlara Yönelik Hedeflerle Yönetim Eğitimi hakkında detaylı bilgi aşağıdadır.
İK ve Çalışanlara Yönelik Hedeflerle Yönetim Eğitimi - Sınıf İçi ve Online Katılım Görseli

📊 Hızlı Bilgiler

  • Kategori: İnsan Kaynakları Yönetimi
  • Okuma Süresi: 2 dk
  • Son Güncelleme: 19 Kasım 2025
💬 Bilgi Alın

İK ve Çalışanlara Yönelik Hedeflerle Yönetim Eğitimi

Eğitimin Amacı

Eğitim, İK’nın işin gereklerine ve personelin yetkinliklerine ilişkin ölçülebilir ve katkı sağlayan bireysel hedeflerin, şirket hedefleri haline nasıl dönüştürülmesi gerektiğini ve maksimum yararın ne şekilde sağlanacağını göstermeyi amaçlamaktadır.

Kimler Katılmalı

İK Yöneticileri ve diğer çalışanları

Eğitim Yöntemi

Örnekler ve alıştırmalarla interaktif grup çalışmaları, alıştırmalar ve bazı test çalışmaları

Eğitimden elde edilecek yararlar

  • Kurumlarda Ana Strateji ve Senaryo Planları Çerçevesinde Kişilerin Ölçülebilir Hedeflerinin Belirlenmesi
  • Senaryo Planlama ve Kişisel Hedeflerin Aylık- Yıllık Olarak Planlanması
  • Çalışanların Bu Hedefleri Başarması Noktasında Bilgi Analizleri
  • Saptanan Eksiklerinin Giderilmesi İçin Geliştirme ve Eğitim Planlarının Yapılması
  • Performans Görüşmeleri Sırası ya da Sonrasında Zayıf Alanların Geliştirilmesi

Eğitim içeriği

  • Temel kavramlar (Vizyon, strateji, hedef nedir?)
  • Stratejilerin belirlenmesi
  • Hedeflerle yönetim
  • Kurum Karnesi modeli tanımı (4 Perspektif)
  • Perspektifler altında stratejilerin belirlenmesi
  • Kritik performans parametrelerini oluşturma
  • İzleme, takip ve raporlama yöntemleri
  • İyileştirme aksiyonları
  • Uygulama örnekleri
  • Vaka ve grup çalışması
  • Strateji haritasının ve göstergelerin oluşturulması
  • Grup sunuşları

📅 Eğitim Tarihleri

Yakında yeni tarihler eklenecektir

Bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Biymed Akademi – Sıkça Sorulan Sorular

Biymed Akademi eğitimleri; satınalma, lojistik, tedarik zinciri, sözleşme yönetimi, dış ticaret ve yöneticilik alanlarında çalışan profesyonellere yöneliktir. Kariyerini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Eğitimler hem online hem de yüz yüze sınıf içi formatlarda sunulmaktadır. Eğitim detayları program sayfasında belirtilir.

Tüm eğitimler sonunda Biymed Akademi Katılım Sertifikası veya Uzmanlık Sertifikası dijital olarak verilir.

Sertifikalar profesyonel gelişim belgesidir ve Türkiye’de tüm sektörlerde kabul görür. Uluslararası firmalarda da özgeçmiş geliştirmek amacıyla kullanılabilir.

Eğitim süresi genellikle 1 gün, 2 gün veya modüler formatlarla 3–6 hafta arasında değişmektedir.

Hayır. Online eğitimler tarayıcı üzerinden çalışır ve bilgisayar, tablet veya telefonla rahatça katılabilirsiniz.

Kurumsal eğitim talepleriniz için iletişim formu veya e-posta üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Firmalara özel eğitimler hazırlayabiliriz.

Evet. Bankacılık, üretim, lojistik, perakende, kamu ve hizmet sektörlerine özel içerikler oluşturabiliriz.

Her eğitim için ücretler ayrı belirlenir ve eğitim sayfasında yer alır. Toplu alımlarda indirim uygulanır.

Kamera açmak zorunlu değildir ancak etkileşimi artırmak amacıyla önerilir.

Canlı eğitimlerin kayıtları paylaşılmaz. Bazı e-öğrenme modülleri kayıtlı olabilir.

Online eğitimlerde kontenjan genelde 15 kişi ile sınırlıdır. Kurumsal eğitimlerde sayı ihtiyaçlara göre belirlenir.

Satınalma, tedarik zinciri, lojistik, stok yönetimi, sözleşme yönetimi, müzakere, SRM ve risk yönetimi konuları yer almaktadır.

Biymed Akademi eğitmenleri 15–25 yıllık saha tecrübesine sahip uzmanlardan oluşur ve birçok kurumda eğitim vermiştir.

Eğitim sayfasındaki kayıt formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Eğitim danışmanlarımız sizinle iletişime geçer.

Evet. Tüm eğitimler için yasal fatura düzenlenmektedir.

Birden fazla katılımcı ile başvuru yapan kurumlara özel indirim uygulanır.

Genellikle hazırlık yapılmasına gerek yoktur. İleri seviye programlarda ön okuma dosyası gönderilebilir.

Evet. Eğitim sonunda PDF formatında sunum ve dokümanlar paylaşılmaktadır.

Bazı sertifika programlarında kısa bir değerlendirme sınavı yer alabilir. Temel eğitimlerde sınav yapılmaz.